Ny Porttelefon

Duox plus connect

Oppgradering av gammelt porttelefon-anlegg er enkelt med FERMAX

 

Scandinavian Technology samarbeider med Elektroinstallatører, Porttelefonfirmaer og Låsfirmaer i hele Norge. Trenger du oppgradering fra gammel porttelefon til ny så løses dette enkelt med den moderne Digitale løsningen fra Fermax. Her trengs kun to av de gamle ledningene i installasjonen for å lage en moderne løsning med både lyd og bilde i tillegg til også overføring til APP for Telefon, slik at du kan svare fra hvor som helst i verden. Om du har andre gamle dørtelefon-merker som f.eks. Fermax, Aiphone, Urmet, Siedle, Bticino osv. så kan alle oppgraderes med den nye to-leder fulldigitale løsningen DUOX plus fra FERMAX. 

Sikkerhet


Det er ekstra sikkerhet i systemet ved at bilder og tidspunkt for oppkall kan lagres automatisk i monitoren som står i leiligheten. Har man ikke fått svart den som ringer på så ligger bildet og tidspunkt lagret i monitoren.
Monitorer-App
App-løsning er praktisk ved at du kan både svare og låse opp døren fra alle steder du oppholder deg også for bevegelseshemmede er dette en fin løsning.

Dørpaneler

Dørpaneler
Det er mange varianter tilgjengelig for dørpaneler, enten med egen ringeknapp for hver leilighet eller nummer-tastatur for valg av leilighet. Man kan også bla i display og velge leiligheten man ønsker å ringe til.
Fermax har også mulighet til å spesiallage dørpaneler etter ønske.

Kontakt


Kontakt oss gjerne ved behov for oppgradering i borettslaget/ leilighetsbygg eller nyinstallasjon i nye prosjekter. Vi foreslår gjerne en løsning og vi har kontakt med firmaer i hele Norge som kan utføre selve installasjonsjobben. Du kan gjerne spørre din lokale innstallatør også om Fermax og vi bistår med all hjelp videre i prosessen.

Trykk her og legg igjen info om dere så tar vi kontakt.