Litt om Scandinavian Technology AS

Scandinavian Technology AS er importør og totalleverandør av porttelefon, adgangskontroll, profesjonelle lydsystemer og lydsystemer for integrering i boliger. KNX baserte løsninger for møterom og byggautomasjons-systemer er også innenfor våre arbeidsområder.

Vi tilbyr løsninger for alle typer bygg og behov, som skoler, offentlige bygg, idrettshaller, arenaer, kulturhus, barer, restauranter, diskoteker, hoteller, boligblokker, rekkehus, eneboliger og hytter for å nevne noen.

Vi hjelper deg som kunde med å definere behovene og krav til løsninger. Vi kan også tilby utarbeidelse av kablingsskjemaer og tegninger samt FDV dokumentasjon for våre systemer.

Våre kunder er: Elektrogrossister, Elektroinstallatører, Spesialfirmaer for porttelefon installasjon, Radio/TV-butikker, Lydfirmaer, Musikkbutikker, i tillegg til også private kunder.
Vi har forhandlere i hele landet, men ønsker hele tiden nye kunder/ forhandlere velkommen til å handle hos oss.

Scandinavian Technology AS er importør for FERMAX, EGi, Barix, Paso, Fonestar, Opus, 3BDIO, Guinaz, Soundtube, Soundsphere og Athletic. Dette er alt fra porttelefoner og lydutstyr til stativer og scenegulv.

Kontakt oss gjerne hvis du har noen spørsmål om våre produkter/løsninger.
 

Image of 575285

Last ned og skriv ut infoskriv som viser våre produktkategorier og bruksområder.
Her finner du også kontaktinfo til oss.